АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Видобуток нафти та газу

Читайте также:
  1. Видобуток вугілля
  2. Класифікація покладів. Групи і категорій запасів та ресурсів нафти і газу
  3. МЕТОДИ ОЦІНКИ ПЕРСПЕКТИВНИХ І ПРОГНОЗНИХ РЕСУРСІВ НАФТИ, ГАЗУ І КОНДЕНСАТУ
  4. Об’ємний метод підрахунку запасів нафти
  5. ПЕРЕРАХУНОК ЗАПАСІВ НАФТИ, ГАЗУ І КОНДЕНСАТУ

У грудні 2011 року в Україні видобуто нафти з газовим конденсатом на 14,2 тис. тонн (або на 5,0%) менше ніж у грудні 2010 року, у тому числі підприємствами НАК “Нафтогаз України” зменшено обсяги видобутку на 17,8 тис. тонн (або на 6,8%).

Обсяги видобутку нафти з газовим конденсатом протягом 2011 року зменшились на 223,0 тис. тонн (або на 6,3%) по відношенню до аналогічного показника 2010 року, у тому числі обсяги видобутку підприємствами НАК “Нафтогаз України” у порівнянні з показником минулого року зменшились на 213,7 тис. тонн (або на 6,6%).

 

Обсяги видобутого газу у грудні 2011 року в Україні збільшились на 46,6 млн. куб. м (або на 2,7%) порівняно з груднем минулого року, у тому числі підприємствами НАК “Нафтогаз України” видобуток газу більше рівня показника 2010 року на 34,9 млн. куб. м (або на 2,3%).

За 2011 рік видобуток газу на 89,9 млн. куб. м (або на 0,4%) більше ніж за 2010 рік, у тому числі обсяг видобутку газу підприємствами НАК “Нафтогаз України” менше на 216,4 млн. куб. м. (або на 1,2%).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)