АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про введення попередніх стандартів на вуглецеві матеріали

Читайте также:
  1. VII. Матеріали методичного забезпечення заняття.
  2. VII.1. Матеріали контролю для підготовчого етапу заняття.
  3. Введення
  4. Введення
  5. Введення в міжнародний валютний ринок FOREX
  6. Введення в мікробіологію. Морфологія і структура прокаріотів та паразитичних одноклітинних еукаріотів.
  7. Введення константи відбивача
  8. Введення метеоданих (SET T.P)
  9. ВВЕДЕННЯ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ
  10. Загальні відомості про будівельні матеріали.
  11. Загальні відомості про будівельні матеріали.
  12. Заступник керівника Росстандарту зустрівся із заступником директора Національного інституту стандартів Республіки Вірменія

 

Керівник Росстандарту Олексій Абрамов підписав накази про затвердження попередніх національних стандартів на вуглецеві матеріали. Стандарти діятимуть у період з 1 листопада 2015 р. по 1 листопада 2018 р.

 

ПНСТ «Волокно вуглецеве гідратцелюлозне наномодифіковане. Технічні умови» поширюється на вуглецеве гідратцелюлозне волокно марок УГВЦ-Н і УГВЦ-Р, виготовлене за безперервною джгутовою технологією з високомолекулярного гідратцелюлозного волокна й використовуване для виробництва теплоізоляційних і радіопоглинальних матеріалів, фільтр-матеріалів, сорбентів, накопичувачів енергії, медичних виробів, а також як наповнювач нанокомпозиційних матеріалів різного призначення та інших технічних потреб. Вимоги стандарту застосовні також до вуглеволокна, модифікованому вуглецевими нанотрубками.

 

Об’єктом стандартизації ПНСТ «Вуглекомпозит термопластичний наномодифікований. Технічні умови» є вуглецевий композиційний термопластичний матеріал, армований вуглецевим волокном і модифікований багатошаровими нанотрубками, використовуваний для виготовлення методом литва під тиском виробів з підвищеними експлуатаційними властивостями для залізничного транспорту, нафтохімічної, машинобудівної, електронної та інших галузей промисловості.

 

ПНСТ «Матеріал пресувальний вуглецевий волокнистий наномодифікований. Технічні умови» поширює свою дію на вуглецевий волокнистий матеріал пресувальника БКП-5-12, виготовлений на основі фенолоформальдегідного сполучного й вуглецевого волокна, модифікований багатошаровими вуглецевими нанотрубками і призначений для виготовлення прямим гарячим пресуванням деталей, що працюють короткочасно в умовах високих температур.

 

Зазначені стандарти встановлюють технічні вимоги до перелічених матеріалів, вимоги до методів випробувань, правила приймання, а також вимоги щодо безпеки й охорони довкілля.

 

Проекти попередніх національних стандартів розроблено ТОВ ЕО «Інженерна безпека» на підставі Програми стандартизації в наноіндустрії на 2014─2016 рр.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)