АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рекомендації по вибору доповнень до розробленої колекції

Читайте также:
  1. Виробничі можливості в економічній системі та проблема економічного вибору
  2. Загальні рекомендації
  3. Загальні рекомендації для проведення такої бесіди.
  4. Зв’язок методів навчання з цілями, змістом, засобами і організаційними формами навчання. ТМО вибору методів навчання відповідно конкретній дидактичній меті.
  5. Методи вибору стратегій бізнесу
  6. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
  7. Методичні рекомендації
  8. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
  9. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
  10. Методичні рекомендації
  11. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
  12. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Що стосується аксесуарів - в моді об'ємні кольорові сумки, з лампасами, з блискучої тканини або прозорого пластика, з ремінцями-ланцюжками; вечірні сумочки - перш за все, конверти, оброблені сталевими кнопками, пластиковими намистинами і перламутром. Гігантські сумки зі штучного хутра та в’язані шапки — стримано доповнюють образ людини великого міста. Іноді дизайнери думають не тільки про красу, а й про комфорт. Доказом тому стали з'явилися в декількох колекціях клатчі із зручними лямками, які не дозволять сумкам випасти з рук (Рис.4.2).

Рис.4.2 Модні клатчі

Взуття

Взуття - туфлі та ботільйони на платформі або танкетці. Із застібкою навколо щиколотки, ремінцями, з пластиковими прозорими або «продірявленими» каблуками. Босоніжки на плетеній танкетці або на шпильці,

прикрашені морськими вузлами, добре виглядають з короткими шортами і роблять ноги зорово стрункіше.

Для даної колекції найкраще застосувати авангардне взуття, яке підкреслить образ в цілому,.(Рис.4.3).

 

Рис 4.3 Авангардне взуття

Прикраси

Нашийники в стилі Hi-Tech з чіткими лініями, стиль агресивних жінок.

 

Рис.4.4 Нашийники в стилі Hi-Tech

Але варто тільки одягти його з ніжним шифоном, і ця біжутерія буде підкреслювати оксамитовий колір вашої шкіри.(рис 4.4)

Головні убори

Снуд - це такий вид шарфа, який вже кілька сезонів залишається популярним завдяки різноманітності фасонів і способів носити снуд.(рис 4.5)

Рис.4.5 Шарф-Снуд

І завдяки цьому шарф снуд може доповнити і прикрасити як повсякденний outdoor, так і святковий indoor образ.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)