АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ринкові можливості і загрози стосовно підприємства в цілому

Читайте также:
  1. T – threats – загрози.
  2. Аналіз активів та пасивів підприємства
  3. Аналіз беззбитковості підприємства
  4. Аналіз валового прибутку підприємства
  5. Аналіз використання виробничої потужності підприємства
  6. Аналіз використання обладнання і виробничої потужності підприємства
  7. Аналіз забезпеченості підприємства основними засобами
  8. Аналіз платоспроможності підприємства
  9. Аналіз показників використання основних засобів підприємства
  10. Аналіз структури капіталу підприємства
  11. Аналіз технічного рівня розвитку підприємства
  12. Аналіз фінансової стійкості підприємства
  Можливості Загрози
Економіка 1.Розширення ринку 2.Підвищений попит 3.Розширення сфери діяльності 1.Конкуренти(Beeline) 2.Уряд Росії(оподаткування)перешкоджає розвитку бізнесу 3.Нестабільна економічна,соціально-політична ситуація в країні  
Політика (законодавство) 1.Устаткування сприяє розширенню ринку. 2.Затребуваність на внутрішніх ринках. 3.Ми маємо зв*язки з світовими компаніями,отже ми можемо технологічно розвиватися завдяки їхнім новим розробкам  
Природне середовище    
НТП    
Демографія    
Соціально-культурний фактор    

Cильні і слабкі сторони підприємства в цілому.

  Сильні сторони Слабкі сторони
Маркетинг 1.Сучасні технології зв*язку 2.Висококваліфікований персонал 3.Ділові зв*язки України з іноземними фірмами  
Виробництво 1.Висока якість наданої послуги 2.  
Фінанси    
Організація    
Кадри    

Конкурентні переваги підприємства в цілому.

 

Конкурентні переваги
Організаційні 1.Високі витрати виробництва 2.Високі ціни на всю продукцію 3.Технологія запізнюється від новітніх технологій іноземних компаній  
Функціональні 1.
Пов‘язані із зовнішніми організаціями  

 

Рекомендації щодо впровадження інновацій

 

Головною проблемою компанії МТС – це високі ціни на всі послуги. Отже, головна складова напрямі інновацій буде нова технологія, яка дешевої та на голову вище попередньої. Також, пропоную розширювати гаму надання послуг. Застосування нових технологій у зарубіжних компаніях роблять їх прибутковими і стійкими. Тому використання новітніх досягнень зроблять МТС першої компанією використовує новий стандарт. Як було вказано вище, основна послуга компанії - надання доступу до мережі й забезпечення високоякісної зв'язку. Компанія МТС займається ринком мобільного зв'язку, т. е. надає послугу клієнту, послугу зв'язку. Інновації має відбуватися у сфері наданні послуг, і їх удосконалення технічного боку послуги Звідси можна припустити, головним об'єктом інновації має стати - надання клієнту абсолютно нових видів послуг, які мають аналогів в найближчих конкурентів. Однією з цих інновацій, що можна зарахувати до науково-технічної новизні, це нове стандарт зв'язку третього тисячоліття, так званий GPRS.

 

 

Чим приваблює цю послугу?

 

1. Технологія GPRS надає негайний доступом до послуг, без необхідності додзвонюватися до спеціального серверу чи Интернет-провайдеру.

 

2. Користувачі GPRS отримують доступом до Інтернету повному обсязі, як із проводном поєднанні.

 

3. Можна працювати з WAP-сайтами безпосередньо з телефонного апарату GPRS (наприклад, Motorola Timeport).

 

4. Абонент може дзвонила додому й приймати дзвінки, не перериваючи з'єднання з Інтернетом.

 

5.Оплачується лише посланная/полученная інформація (обрахована в байтах), а чи не ефірний час. До цього часу в стільникових мережах передачі чи прийому даних абонентом займався цілий канал тимчасово встановлення сполуки до його розриву, яке оплачувалося незалежно з його завантаження.

 

У GPRS максимально можлива швидкість передачі становить 171,2 Кбіт/с - це приблизно 3 разу швидше, ніж режим роботи провідних ліній, і майже 12 раз швидше роботи передачі у звичайних мережах GSM (9,6 кбіт/с). Сьогодні вже доступна швидкість до 27 Кбіт/с, що у 3 разу швидше передачі у мережах GSM.

 

Економічна вигода застосування цієї інновацій.

 

Основний вигодою є технічна новизна цього виду зв'язку. Перехід цей стандарт дозволить компанії бути попереду своїх конкурентів, отже залучити до свій бік потенційних клієнтів. І це своєю чергою прибуток. Ця технологія за ціною теж не надто відрізняється від старої. Отже, компанія щось втрачає, лише набуває нових клієнтів, які хочуть мати високу швидкість і якість передачі.

 

Висновок

 

З аналізу макросередовища, можна дійти невтішного висновку, що мобільного зв'язку не дуже освоєна ніша у Росії. Хоча ціну за послуги висока, компанія більше орієнтується на якість і розширення пакета надання послуг. Впровадження нових технологій передачі, по-моєму найперспективніше дало нині. Зараз інновації переважно йде як вдосконалення старих технологій. Справжніх інноваційних проривів небагато у світі. Нові технології в мобільного зв'язку скрашують цю картину, дають величезну прибуток власникам компаній які роблять справою, і навіть користь всій країні, не дозволяючи їй вже відставати решти світу у плані технологій.

 

 

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)