АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРАВИЛА ПРИЙМАННЯ

Читайте также:
  1. I. Правила оформления отчета по практике
  2. II. Общие требования и правила оформления текстов исследовательских работ.
  3. II. Основные принципы и правила служебного поведения государственных (муниципальных) служащих
  4. IV. Правила внешнего оформления курсовых и ВКР
  5. Альтернативные правила игры для 2-4 игроков.
  6. Библиографический аппарат и правила библиографического описания документов
  7. Биологическая продуктивность экосистем. Правила пирамид.
  8. Валюта і митні правила.
  9. Введение «правила Юрьева дня» было связано с принятием
  10. Вернувшись в город и отзвонив Мужчине Ее Мечты, Кэрри отправилась в бар
  11. Взаимодействие спроса и предложения. Четыре правила спроса и предложения.
  12. Види біржових угод та правила біржової торгівлі

11.1 Гіпсові в'яжучі приймають партіями. Партією вважають добовий виробіток гіпсового в'яжу чого однієї марки, групи і одного класу.

11.2 Вхідний. контроль гіпсової сировини для виробництва гіпсового в'яжучого необхідно здійснювати відповідно до ГОСТ 24297 за переліком показників, що підлягають вхідному контролю, затвердженим в установленому порядку та діючим на підприємстві-виробнику. Ефективну сумарну питому активність природних радіонуклідів контролюють згідно з 6.2.4 ДБН В.1.4-2.01.

11.3 Кожна партія гіпсового в'яжучого підлягає приймально-здавальним випробуванням за показниками:

- зовнішній вигляд та максимальний залишок на ситі;

- терміни початку і кінця тужавлення;

- границя міцності при згині та границя міцності при стиску;

- якість маркування і пакування.

11.4 За результатами приймально-здавальних випробувань визначають марку, групу і клас гіпсового в'яжучого.

11.5 Періодичні випробування здійснюють на гіпсовому в'яжучому, що пройшло приймально-здавальні випробування, за показниками:

- водовбирання, вміст домішок, нерозчинних у соляній кислоті, маса одного споживчого паковання – один раз на квартал;

- вміст металодомішок, об'ємне розширення – один раз на півроку.

Періодичні випробування здійснюють також у разі зміни сировини або технології виробництва гіпсового в'яжучого.

11.6 Партія може бути прийнятою та дозволеною до відвантаження за умови відповідності якості гіпсового в'яжучого вимогам цього стандарту.

11.7 При отриманні незадовільних результатів приймально-здавальних або періодичних випробувань хоча б за одним показником проводять повторне визначення цього показника на подвійній кількості зразків, відібраних від тієї ж партії.

11.8 При незадовільних результатах повторних приймально-здавальних випробувань партія гіпсового в'яжучого прийманню не підлягає. У разі наявності можливості виправлення недоліків партію повертають на виробництво для усунення невідповідностей, після чого повторно подають на приймання.

У разі відсутності можливості виправлення недоліків партія гіпсового в'яжучого прийманню не підлягає, її утилізують згідно з ДСанПіН 2.2.7.029.

11.9 При незадовільних результатах повторних періодичних випробувань партія гіпсового в'яжучого прийманню не підлягає. Виробник призупиняє виробництво, виявляє та усуває причини виникнення невідповідності. Після усунення недоліків виробник відновлює виробництво гіпсового в'яжучого.

11.10 Випробування за показником періодичних випробувань, що не відповідав вимогам цього стандарту, переводять до приймально-здавальних до одержання позитивних результатів не менше ніж трьох поспіль виготовлених партій, після чого випробування за цим показником знову переводять до періодичних.

11.11 Гіпсові в'яжучі, що не відповідають вимогам цього стандарту, підлягають утилізуванню згідно з ДСанПіН 2.2.7.029.

11.12 Кожну партію гіпсового в'яжучого або її частину при відвантаженні одному споживачу виробник зобов'язаний супроводжувати документом про якість, в якому повинно бути:

- назва, знак для товарів і послуг та адреса підприємства-виробника;

- умовна познака гіпсового в'яжучого;

- номер партії і дата виготовлення;

- кількість гіпсового в'яжучого, що відвантажують (кг/шт. паковань);

- результати випробувань;

- гарантійний термін зберігання;

- знак відповідності згідно з ДСТУ 2296 – для сертифікованої продукції.

У документі про якість виробник за погодженням із споживачем може надавати додаткову інформацію щодо якості гіпсового в'яжучого.

11.13 Споживач має право проводити перевірку відповідності якості гіпсового в'яжучого вимогам цього стандарту, застосовуючи правила відбору проб, виготовлення зразків та методи контролювання, встановлені цим стандартом.

11.14 До кожної партії гіпсового в'яжучого виробник може додавати вказівки щодо застосування в'яжучого відповідно до призначення.

11.15 За вимогою споживача у разі сертифікації гіпсового в'яжучого виробник повинен супроводжувати партію копією сертифіката відповідності.

11.16 Вимоги безпеки розділу 6 підлягають контролю в процесі підготовки та організації виробництва і за вимогою органів Державного нагляду.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)