АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАТВЕРДЖУЮ

Читайте также:
  1. ЗАТВЕРДЖУЮ

 

ПСИХОКОРЕКЦІЙНА ПРОГРАМА (індивідуальна)

Мета: зниження психічного вигорання

Завдання:

· підвищення рівня професійної мотивації;

· покращення емоційного фону;

· розвиток навику рефлексії.

Методи, техніки: Казкотерапія, релаксація, рефлексія, сміхотерапія

Форма роботи: індивідуальна

Тривалість психокорекційного заняття: 4 год. (2 зустрічі)

Очікувані результати: покращення загального стану особистості та зміна та покращення рівня професійної мотивації

 

 


Склав

Студент 4-го курсу/ / Гринюк О. П./

 
 

 

 


 


Вправа 1. «Наратив». Знайдіть для себе принаймні півгодини. Візьміть папір та ручку. Напишіть у формі оповідання все, що з вами відбувається зараз і що, на Вашу думку, могло зумовити виснаження, той стан, який Вам не подобається, від якого Ви щоденно страждаєте. Не пробуйте детально аналізувати, шукати причини, просто пишіть як оповідання від першої особи.

Якщо Вам буде складно писати від автора, то пишіть від уявного героя, яким, власне Ви є. Опишіть теперішнє, подивіться назад в минуле, щоб зрозуміти як Ви попали, чи Ваш герой попав у цю халепу, щоб зрозуміти, що робити далі з тим, що Ви маєте, щоб було добре. Своє оповідання можете писати не один день, а коли завершите, то перечитайте і обдумайте. Усвідомлення, що робити, як змінити своє життя, як правило, приходить під час написання. Якщо є питання, то проконсультуйтесь з психологом.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)