АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Національний університет «Львівська політехніка»

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Агальні положення щодо переходу на казначейське обслуговування місцевих бюджетів
  3. Аналіз фінансового положення компанії
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  6. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  7. Вихідні положення
  8. Глава 1. Загальні положення
  9. Глава 1. Основні положення
  10. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  11. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  12. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Національний університет «Львівська політехніка»

ІНЕМ

Кафедра менеджменту організацій

 

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Для виконання курсового проекту

На тему: «Організування суб’єктів малого та середнього бізнесу:формування і ефективність»

Для студентів спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)»

Спеціалізації 9900 «Менеджмент малого і середнього бізнесу»

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

на засіданні кафедри

менеджменту організацій

Протокол № 9 від 28.02.2013

 

 

Львів 2013


Організування суб’єктів малого та середнього бізнесу: формування і ефективність методичні вказівки для виконання курсового проекту для студентів спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» спеціалізації 9900 «Менеджмент малого і середнього бізнесу»/Укл.: Г.В. Рачинська, Л.С. Лісовська. Львів: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2013 – с. 36/

 

 

Укладачі: Рачинська Г.В., к.е.н., доц.

Лісовська Л.С. к.е.н., доц.

 

Відповідальний за випуск: Чухрай Н.І., д.е.н., проф.

 

 

Рецензенти: Просович О.П., к.е.н., доц.

Дубодєлова А.В., к.е.н., доц.


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

Ефективність будь-якої виробничо-господарської та комерційної діяльності залежить насамперед від компетентності та творчої активності управлінських кадрів, достатньо глибокого знання ними конкретної економіки,законодавчої бази і соціальних аспектів господарювання.

Для досягнення цієї мети важливе значення має набуття майбутніми фахівцями навиків використання теоретичних знань у практичній діяльності, що забезпечується моделюванням різних ринкових ситуацій і варіантами розв’язання, поставлених задач. Практика господарювання показує, що в реальному бізнесі саме незнання організаційних принципів, законодавчої бази, невміння грамотно скласти бізнес-план, знайти джерело формування початкового капіталу, стають основною перешкодою на шляху до успіху.

Мета курсового проекту – розвиток у магістрів, майбутніх менеджерів, навиків творчого, економічно раціонального мислення про організацію, планування і управління бізнесом, уміння грамотно оцінювати реальні підприємницькі ситуації і приймати по них обґрунтовані рішення з урахуванням стану ринкового середовища.

Курсовий проект виконується за індивідуальним завданням, в якому сформульована тема, приведені початкові дані, названі питання, що підлягають розробці.

Студентові надається право самому запропонувати тему проекту. План(зміст)проекту студент зобов’язаний узгодити з керівником. Виконання і оформлення курсового проекту проводиться відповідно до загальних вимог по оформленню курсових, дипломних робіт і проектів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)