АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство

Читайте также:
  1. ЛІТЕРАТУРА.
  2. Література.
  3. Література.
  4. Мета і головні завдання курсу «Художня культура» в загальноосвітній школі.
  5. Передмова.
  6. Профіль підготовки «Художня обробка матеріалів»
  7. Секція 2. Мовознавство, літературознавство, журналістика, видавнича справа та редагування
  8. Супруга: Булавинова Стефанида Пахомова.
  9. УКРАЇНСЬКЕ ЛІТЕРАТУРОЗНАВСТВО ХХ СТОЛІТТЯ: ЗДОБУТКИ ТА ВТРАТИ

80 Загальні питання лінгвістики та літератури. Філологія

801 Просодія. Віршування. Допоміжні науки та джерела філології

808 Риторика. Ефективне застосування мови

Лінгвістика. Мовознавство. Мови

Художня література. Літературознавство

14. Наведіть основні помилки, які може допустити доповідач під час виступу.

Як показує досвід, зачитування промови не приносить успіху доповідача. Слухачі погано сприймають читання тексту, оскільки це ускладнює безпосередній контакт між оратором та аудиторією. До того ж зачитування написаного виступу у багатьох асоціюється з недостатнім знанням питання або із некомпетентністю доповідача. Як показує досвід, зачитування промови не приносить успіху доповідача. Слухачі погано сприймають читання тексту, оскільки це ускладнює безпосередній контакт між оратором та аудиторією. До того ж зачитування написаного виступу у багатьох асоціюється з недостатнім знанням питання або із некомпетентністю доповідача. Зачитуючи текст, доповідач керується прагненням максимально донести зміст виступу до слухачів. Проте такий спосіб подачі інформації суттєво ускладнює емоційну складову її сприйняття аудиторією: коли доповідач занурюється в читання тексту виступу, слухачам важко довго утримувати на цьому увагу, оскільки письмове й усне мовлення - різновиди, кожний з яких має свої, відмінні від іншого особливості.

Що представляє собою інформаційний пошук?

Інформаці́йний по́шук (ІП) (англ. Information retrieval) — наука про пошук неструктурованої документальної інформації. Особливо це відноситься до пошуку інформації в документах, пошук самих документів, добуття метаданих з документів, пошуку тексту, зображень, відео та звуку у локальних реляційних базах даних, угіпертекстових базах даних таких, як Інтернет та локальні інтранет. Інформаційний пошук — велика міждисциплінарна область науки, яка стоїть на перетині когнітивної психології, інформатики, інформаційного дизайну, лінгвістики, семіотики, бібліотечної справи, та статистики.

16. УДК. Географія. Біографії. Історія.

902 Археологія

903 Передісторія. Доісторичні залишки. Знаряддя праці. Старожитності

904 Археологічні пам'ятки історичних часів

908 Краєзнавство

Географія. Географічні дослідження Землі та окремих країн.

929 Біографічні та подібні дослідження

Історія

930 Історична наука. Допоміжні історичні дисципліни

Загальна історія

 

Яким чином положення рук впливає на доповідь (на сприйняття доповіді слухачами)?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)