АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Внесення вихідних даних

Читайте также:
  1. А.1. Вімоги до даних
  2. Аналіз даних
  3. Аналіз метеорологічних даних регіону та його сировинної бази
  4. База даних для роботи з Project Expert
  5. База даних як складова інформаційної системи
  6. Бази даних. Основні відомості
  7. Бланк обробки даних
  8. Введення метеоданих (SET T.P)
  9. Ввод даних в програмі KSTAT
  10. Ведення даних для створення плакату
  11. Вибирання даних
  12. Визначення рівня доступу до баз даних Lotus Notes.

Для внесення вихідних даних необхідно зайти на офіційну сторінку:

http://www.display-campaign.org. Робота відбувається в режимі оn-line. Далі на сторінці праворуч натиснути на розділ Display software → Use it! Далі необхідно внести e-mail та пароль (вказуються викладачем додатково) та вказати мову: українська.

В розділі ВИПУСК ПЛАКАТУ, що буде знаходитися ліворуч вгорі, вибираємо підрозділ будівлі та обираємо вкладку Додати будівлю (рис. 2). Далі необхідноввести загальну інформацію про нову будівлю.

Рис. 2 – Внесення вихідних даних про будівлю

 

Необхідно ввести наступну інформацію (з 1 по 6 підпункти):

1 Назва будівлі

Запишіть офіційну назву будівлі, її буде відтворено на плакаті. Довжина тексту не повинна перевищувати 30 знаків.

1a Рік спорудження

Введіть рік, коли було споруджено будівлю.

1b Рівень оновлення

Ви можете вибрати поміж трьома рівнями оновлення: високим, середнім і низьким.

2 Категорія будівлі

Прохання вибрати відповідний тип будівлі з наступного списку:

1. Дитячі ясла/Дитячий садок

2. Загальноосвітня школа (початкова школа, середня школа...)

3. Професійна школа (школа готельного і ресторанного бізнесу, технічний коледж...)

4. Адміністративна будівля (міська рада, управління...)

5. Плавальний басейн (закритий)

6. Спортивна зала

7. База (міська майстерня, база технічного обслуговування, технічний центр. Однак, жодних чисто складських споруд або будівель «без» діяльності)

8. Будівля соціально-культурного призначення (бібліотека, музей, театр, громадський центр)

9. Заклад охорони здоров'я (лікарня, будинок для людей похилого віку, денний центр)

10. Служба порятунку (пожежна частина)

11. Багатоквартирний житловий будинок (з огляду на недоторканність приватного життя, опалення і споживання води буде показано для всього будинку, електроенергія теж стосуватиметься лише колективного використання, тобто ліфтів, коридорного освітлення).

Приклад: початкова школа м.Чернігів

Початкова школа є прикладом муніципальної будівлі, що належить до категорії «Загальноосвітня школа».

3 Загальна площа внутрішніх приміщень

Загальна площа внутрішніх приміщень будівлі - це площа, м2, виміряна для кожного поверху по внутрішній стороні зовнішньої стіни будинку. Вона включає площу, зайняту внутрішніми стінами і перегородками, колонами, пілястрами, іншими внутрішніми виступами, внутрішніми балконами, сходовими клітинами, туалетами, фойє, пожежними коридорами або запасними виходами, а також площу, зайняту критими котельнями. Вона не включає товщину і зовнішні виступи зовнішньої стіни, зовнішні балкони і зовнішні пожежні драбини. Неопалювані підвали або горища теж не входять до загальної площі внутрішніх приміщень. Останню вимірюють у м2. Якщо у Вас немає її точного значення, внесіть значення, застосувавши дещо відмінне визначення площі приміщень.

Приклад: початкова школа м. Чернігів.

Дана школа має три поверхи, площа внутрішніх приміщень кожного з яких - 1500 м2. Додатково є неопалюваний підвал. Таким чином, загальна площа внутрішніх приміщень будівлі складає 4500 м2.

4 Години роботи

Години роботи - це період, коли будівля працює на повну потужність, його треба підрахувати за цілий рік. Якщо будівля відчинена впродовж 8 годин на 50% своєї потужності, то підсумковий час її роботи - 4 години. Цю логіку слід застосовувати при обчисленні годин роботи за рік, врахувавши свята, вихідні тощо.

Приклад: початкова школа м. Чернігів.

Дана школа, як правило, відчинена 8 годин на день з понеділка по п'ятницю. Вона також відчинена 4 години в неділю для культурних заходів, коли присутня лише половина дітей. Таким чином, це додатково 2 години. Загалом, кількість годин роботи на тиждень становить 42.

Для оцінювання кількості годин роботи на рік дане число слід перемножити на 52 (кількість тижнів на рік). Однак, для шкільної будівлі треба врахувати також шкільні і державні свята та відповідно відняти кількість тижнів, коли школа зачинена і не використовується. В цьому випадку будівля не працює під час свят, тож використовується лише 32 тижні. Таким чином, загальна кількість годин на рік складає 1344.

 

5 Послуги, надавані в будівлі

Прохання вибрати з наступного списку послуги, які надають у будівлі, при цьому можна вибрати кілька видів послуг.

1. Послуги громадського харчування

2. Майстерня/Лабораторія

3. Спортивний зал

4. Плавальний басейн

5. Школа-інтернат

6. Кімната коменданта

6 Площа поверхні плавального басейну і кількість плавців на рік

Для плавального басейну прохання ввести площу водяної поверхні в м2. На сторінці про споживання енергії і води з'явиться нове вікно з запитанням про кількість плавців на рік. Показники функціонування для плавальних басейнів обраховують на підставі загальної площі поверхні плавального басейну або басейнів, а показник водного функціонування спирається на споживання води в перерахунку на плавця. Тож, коли вводите дані про споживання води, прохання включити дані про все споживання (душ, туалети, свіжа вода для плавальних басейнів...).

Увага!: дане обчислення застосовується лише для критих плавальних басейнів.

Після закінчення введення даних натиснути на кнопку ЗБЕРЕГТИ, яка знаходиться внизу по центру вікна.

Після збереження Ваша будівля з’явиться у списку вже існуючих будівель.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)