АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновки

Читайте также:
  1. Висновки.
  2. ІX. Висновки.
  3. ІІ. Розрахувати завдання і зробити висновки.
  4. ІІ. Розрахувати завдання та зробити висновки.

В заключенні дається ґрунтовний аналіз курсової роботи, її необхідності для забезпечення функціонування електротехнічної служби і підприємства в цілому.

 

Приклад:

Виконані розрахунки в даній курсовій роботі дають можливість визначити трудомісткість, об’єми, характер ремонтів вузлів технологічного обладнання, що направлені на зміну та перетворення електричної енергії в інші види енергії (механічну, теплову, світлову), тобто нагрівних елементів, магнітних пускачів, електродвигунів, освітлювальних установок, простій управління, тощо. Також було розраховано кількість ремонтного персоналу, що виконує операції з технічного обслуговування, капітальні та поточні ремонти, дані операції є обов’язковими і направлені на збереження обладнання в робочому стані, а значить звести простій обладнання, до найменшого проміжку часу (на строк ремонтів). Проведені розрахунки щодо визначення тарифної заробітної плати, яка залежить від кваліфікації працівника тобто розряду, а також розраховано суму премії, середньомісячну зарплату кожного працівника і в результаті розраховано річний фонд заробітної платні, що є дуже важливим, так як даний фонд відноситься до витрат підприємства.

Важливим розділом є складання кошторисів на придбання і

монтаж силового та освітлювального обладнання. Дані документи розраховуються на основі відповідних специфікацій, в яких зазначені типи та кількість необхідних матеріалів, нормативів, в яких вказані значення трудоємності монтажних робіт, та використовувались прайслисти в яких вказані ціни на матеріали, обладнання, тощо.

В одному з розділів було розраховано амортизаційні відрахування з обладнання та споруди цеху, що є важливим, так як обладнання старіє як морально так і фізично, тому дані кошти йдуть на модернізацію і ремонт. Тому вартість споруди цеху і обладнання частково переноситься на вартість продукції яка виробляється в даному цеху.

Також було розраховано вартість допоміжних матеріалів на обслуговування, ремонт, вартість спожитої електроенергії за рік.

Було прийнято рішення про модернізацію одного з станків цеху, було розраховано річний економічний ефект на термін окупності затрат на модернізацію. На основі проведених розрахунків зроблено висновок про доцільність та економічну вигоду модернізації.

Додаток 7. Приклад оформлення титульного аркушу курсової роботи

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Черкаський політехнічний технікум


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)