АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Захист курсових робіт і зарахування домашнього завдання

Читайте также:
  1. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  2. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  3. II. Перевірка домашнього завдання.
  4. VI. Домашнє завдання.
  5. VI. Домашнє завдання.
  6. VI. Домашнє завдання.
  7. VII. Домашнє завдання.
  8. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  9. VІ. ЗАХОДИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛУ ОГД
  10. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  11. Адміністративно-правовий захист
  12. Аналізатори, їх значення для життєдіяльності і забезпечення захисту людини від небезпек.

5.1 Захист курсової роботи є особливою формою перевірки його виконання. Він повинен привчати студента до всебічного обґрунтування запропонованих ним рішень поставленого завдання та до глибокого розуміння виконаної роботи.

5.2 Захист курсової роботи здійснюється в присутності комісії, яка складається з двох або трьох викладачів, призначених завідувачем кафедри. Одним із членів комісії є керівник курсової роботи. Голову комісії призначає завідувач кафедри.

5.3 Комісія працює прилюдно за присутності студентів даної академічної групи та інших осіб в термін, визначений графіком виконання курсових робіт.

5.4 Захист складається зі стислої, але змістовної доповіді студента тривалістю сім-вісім хвилин та з його відповідей на запитання членів комісії. З дозволу голови комісії запитання можуть бути задані також присутнім на захисті студентами або іншими особами.

Студент під час захисту повинен дати відповіді та пояснення на всі запитання стосовно своєї роботи.

5.5 За результатами захисту курсова робота оцінюється диференційованою оцінкою за чотирьохбальною системою («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно»).

5.6 Студент, який не подав до захисту курсову роботу у встановлений графіком термін, або не захистив її з позитивною оцінкою, вважається таким, що має академічну заборгованість. Порядок її ліквідації регламентується відповідними нормативними документами.

5.7 Курсові роботи, що мають практичну та теоретичну цінність, можуть бути представлені до участі в конкурсі, а також рекомендовані до впровадження в навчальному процесі або на виробництві.

5.8 Домашнє завдання зараховується викладачем, що проводить заняття в даній групі за умови здійснення студентом усіх вимог з його написання. Студент доводить самостійність виконання домашнього завдання і глибоке розуміння виконаної роботи шляхом відповідей на контрольні запитання викладача.

 

 

Додаток 1

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТИТУЛЬНОГО АРКУША

ПОЯСНЮВАЛЬНОЇ ЗАПИСКИ КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра хімії і хімічної технології

 

КУРСОВА РОБОТА

(ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА)

з дисципліни ”Аналітична хімія “

Тема: Якісний аналіз суміші амінокислот краплинним методом

 

 

Виконав: студент 204 групи факультету екологічної безпеки Іваненко О.І.

 

Керівник: канд.хім.наук, доцент Войтко І.І.

 

Київ 2010

Додаток 2

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАВДАННЯ ДЛЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ АВІАЦІЙНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра хімії і хімічної технології


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)