АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні вимоги до оформлення та захисту контрольної роботи

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  6. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  7. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  8. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI Поточний контроль виконання роботи

Завдання необхідно виконувати в зошиті у клітинку, на сторінках якого потрібно залишити поля для зауважень викладача. Для прискорення перевірки робіт викладачем та запобігання непорозумінь рекомендується послідовність виконання завдань, яка передбачена умовами кожного варіанту. Крім того, в зошиті потрібно наводити вихідні умови кожного завдання (повністю). Робота має бути виконана охайно, розбірливо, з достатнім ступенем деталізації.

У кожній задачі необхідно наводити не тільки результати, а й виконані за формулами проміжні розрахунки, а також значення символів. Використані в формулах символи потрібно роз’яснювати. Точність виконання розрахунків, за винятком окремих випадків, повинна становити 3(три) знаки після коми. Тобто, якщо під час розрахунків здобуте значення показника становить, скажімо, 3,06385 – його потрібно записати як 3,064.

Результати проміжних та заключних розрахунків, а також прийняті за ними рішення необхідно супроводжувати стислим коментарем, теоретичним обґрунтуванням, або, за необхідності, більш докладними поясненнями. Остаточні висновки повинні бути змістовно проінтерпретовані. У разі потреби рішення доцільно доповнити також графічним матеріалом з відповідними позначеннями та поясненнями. Роботи, виконані без необхідних доповнень, коментарів та роз’яснень повертаються виконавцям на доопрацювання.

На обкладинці зошита студент наводить вихідні дані у такій послідовності: назва завдання, назва дисципліни, номер варіанта, назва групи, прізвище, ім’я, по-батькові (див. Додаток А).

Після виконання контрольну роботу необхідно подати в деканат заочного факультету (або на кафедру) в терміни, встановлені графіком і зазначені у навчальному плані. Роботи, подані пізніше встановлених термінів, або безпосередньо під час екзаменаційної сесії, рецензуватимуться кафедрою лише у вільний від основного навантаження час викладачів. Після рецензування роботи викладачем її необхідно захистити.

Своєчасно подана на рецензію контрольна робота може бути „зарахована”, „зарахована з зауваженнями” (з доопрацюванням) або „не зарахована”. Останню студент виконує вдруге, доопрацьовує її відповідно до рецензії і подає на повторну рецензію.

Відповіді на зауваження рецензента мають надаватися письмово (в тому самому зошиті – як доповнення) і лише у крайній потребі – в процесі співбесіди з викладачем.

До заліку допускаються студенти, що пройшли співбесіду по зарахованій контрольній роботі.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)