АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  10. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  11. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  12. Банку, якщо він занадто ухиляється від виконання рекомендацій.

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Харківський національний університет внутрішніх справ

 

Навчально-науковий інститут права та масових комунікацій

 

Кафедра економіки та фінансів

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ З

ДИСЦИПЛІНИ „БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК”

Галузь знань 0304 „Право”

 

Напрям підготовки 6.030401 „Правознавство”

 

Освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр

 

Форма навчання денна, заочна

Розробники:

Доцент кафедри економіки та фінансів Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат економічних наук Бєляєва Л.А.

Доцент кафедри економіки та фінансів Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат економічних наук Бочарніков А.П.

М. Харків – 2012

АНОТАЦІЯ

Навчальними планами підготовки фахівців напряму „Правознавство” поряд з аудиторними заняттями передбачається самостійна робота студентів, яка є невіддільною складовою навчального процесу. У світовій освітній практиці самостійна робота студентів є домінуючою.

Мета самостійної роботи – закріплення знання, здобуті студентами на лекціях, на інших видах аудиторних занять, самостійно оволодіти теоретичними знаннями з фахових дисциплін і набути навичок вирішення практичних завдань.

Для контролю знань студентів з дисципліни „Бухгалтерський облік” передбачено виконання рефератів, які зможуть використовуватися студентами для самоконтролю при підготовці до заліків та іспитів, а також для самостійного вивчення теоретичних основ, організації та методики бухгалтерського обліку.

Мета вивчення дисципліни – оволодіння студентами теоретичними знаннями і практичними навичками суцільного, безперервного, взаємопов’язаного, строго документованого спостереження за господарською діяльністю підприємств з різними формами власності та видами діяльності і накопичення інформації про цю діяльність.

 

ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ

На початку навчального семестру, в якому вивчається дисципліна „Бухгалтерський облік”, викладач групи видає кожному студентові завдання для індивідуальної самостійної роботи з установленням терміну виконання.

Студенти опрацьовують основні нормативні акти, складають їх конспект, виконують реферати, виступають з ними на семінарах, рецензують реферати інших студентів.

Приступаючи до виконання роботи, студент повинен підібрати і поглиблено вивчити відповідні нормативні акти Уряду України, спеціальну літературу.Після цього потрібно скласти робочий план реферату, що включає розгляд логічно взаємопов’язаних двох-трьох питань за темою реферату, основними з яких є розгляд методики бухгалтерського обліку, підвищення його ефективності та якості.

Розкриваючи зміст питань доцільно показати застосування методів і прийомів з деталізацією конкретних джерел інформації. окремих показників, які при цьому досліджуються з первинних документів, облікових регістрів. У кінці роботи треба з робити власні висновки, навести список використаної літератури.

Викладач після попередньої позитивної оцінки реферату передає його для рецензування іншим одному-двом студентам. Рецензування студентами проводиться письмово. Студенти виступають з рефератами на семінарах як доповідачі та рецензенти.

У кінці семінару викладач узагальнює результати розгляду рефератів на семінарі як доповідачів, так і рецензентів і дає їм оцінку як результат поточного контролю знань студентів.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)