АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір варіанта контрольної роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. I. ТЕМИ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ ТА ЇХ ВИБІР
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  11. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  12. А. Виконується при підготовці до роботи

Варіант контрольної роботи вибирається студентом за допомогою таблиці залежно від першої літери прізвища (вертикаль таблиці) та останньої цифри номера його залікової книжки (горизонталь таблиці). Заміна варіанта контрольної роботи може здійснюватись завідувачем кафедри або викладачем, який перевіряє (рецензує) контрольну роботу.

Таблиця 3.1

Варіанти контрольної роботи

Перша літера прізвища Остання цифра номера залікової книжки
                   
А, Б, В                    
Г, Д, Е                    
Є, Ж, З                    
І, К, Л,                    
Ї, М, Н                    
О, П, Й,                    
С, Т, У                    
Р, Ф, Ц                    
Ч, Ш, Х                    
Щ, Ю, Я                    

Підбір літератури для виконання теоретичного завдання

Навчальну і спеціальну літературу для виконання контрольної роботи студент підбирає самостійно, використовуючи бібліотечний каталог. Особливу увагу доцільно приділити законодавчим і нормативним актам, періодичним виданням. Список використаної літератури подається в порядку використання відповідних джерел в роботі або в алфавітному порядку.

Оформлення контрольної роботи

Робота виконується відповідно до загальноприйнятих в університеті положень, українською мовою на білому папері чорним або синім чорнилом. Контрольну роботу можна виконувати в шкільному зошиті від руки або комп’ютерним набором на стандартних аркушах формату А4 (210х297), шрифтом 14, редактором Times New Roman, інтервалом 1,5. Робота, виконана від руки, повинна бути написана чітким почерком; на сторінках зошита мають бути поля для зауважень і приміток викладача.

На титульному аркуші необхідно вказати дисципліну, з якої робота виконана, прізвище та ініціали студента, факультет, курс, групу, шифр залікової книжки.

Робота обов’язково має містити план із зазначенням початкових сторінок розділів, пунктів, підпунктів. У кінці контрольної роботи слід навести перелік використаної літератури. До списку літератури відносять усі використані студентом при написанні роботи джерела: законодавчі й нормативні акти, монографії, книги, брошури, збірники, окремі статті тощо. Після літератури необхідно поставити дату виконання контрольної роботи й особистий підпис студента.

Обсяг контрольної роботи, виконаної комп’ютерним набором, – до 15 сторінок.

РОЗДІЛ 4. Методичні вказівки до виконання практичної частини контрольної роботи


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)