АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ. Визначите два стилі роздягнула документа

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Завдання та обов'язки
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  6. II. Перевірка домашнього завдання.
  7. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  8. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  9. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  10. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI Поточний контроль виконання роботи

Завдання 1

Визначите два стилі роздягнула документа. У першому букви повинні друкуватися на сірому тлі, у другому - на жовтому. У самому документі тло повинен бути білим. Підготуйте документ із декількома розділами. Нехай деякі розділи вкладаються друг у друга, щоб було видно спадкування.

Завдання 2

Вам потрібно зробити стилі для написання старої й нової ціни товару в документі. Стара ціна - чорних кольорів, перекреслена. Нова ціна - червоних кольорів на 20% більшого кегля, чим інший текст. Підготуйте який-небудь список товарів зі старими н новими цінами.

Завдання 3

Зробіть так, щоб тлом Вашої сторінки була картинка. Але вона не повинна плодитися на весь екран, а повинна бути присутнім у єдиному екземплярі у верхньому лівому куті екрана. Картинку візьміть кожну.

Завдання 4

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац укладений у рамку (бордюр) блакитних кольорів, займає (по ширині) одну третину екрана, розташований у лівого краю, а інший текст сторінки обтікає його праворуч.

Завдання 5

Зробіть стиль символів SPAN.BIG такий, щоб розмір символів відзначених цим стилем був у два рази більше, ніж розмір сусідніх символів (незалежно від розміру останніх). Підготуйте текст із декількома розмірами символів і продемонструйте роботу Вашого стилю.

Завдання 6

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац укладений у рамку (бордюр) червоних кольорів товщиною в п'ять міліметрів, займає (по ширині) половину екрана, розташований у правого краю екрана, а інший текст обтікає даний абзац ліворуч.

Завдання 7

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац укладений у рамку (бордюр) блакитних кольорів товщиною в п'ять міліметрів, займає (по ширині) половину екрана, розташований по центрі екрана, а інший текст обтікає даний абзац ліворуч і праворуч.

Завдання 8

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац укладений у рамку (бордюр) блакитних кольорів товщиною в п'ять міліметрів, займає (по ширині) половину екрана, розташований по центрі екрана, а інший текст НЕ обтікає даний абзац, тобто ліворуч і праворуч порожньо.

Завдання 9

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац пишеться червоним по жовтому, займає (по ширині) половину екрана, розташований у правого краю екрана, а інший текст обтікає даний абзац ліворуч.

Завдання 10

Зробіть стиль абзацу P.NB такий, що абзац пишеться білим по чорному, займає (по ширині) половину екрана, розташований у лівого краю екрана, а інший текст обтікає даний абзац праворуч. Між даним абзацом й іншим текстом відступ у полсантиметра.

Завдання 11

У наведеному нижче списку, перед кожним елементом коштує коло. Зробіть стиль списку (UL.beauty), у якому перед елементами стояла б картинка (візьміть кожну, невеликого розміру). Розмістите на сторінці кілька списків і помилуйтеся. Спробуйте вкласти у Ваш гарний список ще один. Що буде стояти перед елементами вкладеного списку?

· Елемент списку

· Елемент списку

· Елемент вкладеного списку

· Елемент вкладеного списку

· Елемент списку

· Елемент списку

Завдання 12

Визначите три стилі роздягнула документа. У першому букви повинні друкуватися на сірому тлі, у другому - на жовтому, у третьому на білому, але в похилому накресленні. У самому документі тло повинен бути білим і букви нормальними. Підготуйте документ із декількома розділами. Нехай деякі розділи вкладаються друг у друга, щоб було видно спадкування.

Завдання 13

Підготуйте набір стилів заголовків так, щоб заголовок рівня 1 (H1) починався в лівого краю екрана, заголовок рівня 2 - на сантиметр зміщений вправо, рівня 3 - на два сантиметри й т.д.

Завдання 14

Підготуйте набір стилів для абзаців. Всі вони повинні бути вирівняні по правому й лівому краях. Нормальний абзац повинен займати всю сторінку (по ширині). Крім того, потрібно ще три стилі. Один - абзац із правим відступом (1 дюйм), другий - з лівим відступом, третій - з відступами по обидва боки.

Завдання 15

Підготуйте стиль для абзацу, у якого ліворуч проведена вертикальна риса (на всю висоту абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

Завдання 16

Підготуйте стиль для абзацу, у якого праворуч проведена вертикальна риса (на всю висоту абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

Завдання 17

Підготуйте стиль для абзацу, у якого ліворуч і праворуч проведені вертикальні лінії (на всю висоту абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

Завдання 18

Підготуйте стиль для абзацу, у якого зверху проведена горизонтальна риса (на всю ширину абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

Завдання 19

Підготуйте стиль для абзацу, у якого знизу проведена горизонтальна риса (на всю ширину абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

Завдання 20

Підготуйте стиль для абзацу, у якого зверху й знизу проведені горизонтальні лінії (на всю ширину абзацу) товщиною 3мм, синіх кольорів, на відстані 5мм від тексту.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)