АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до друку

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  4. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  5. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  6. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  7. Вимоги безпеки під час роботи
  8. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  9. Вимоги безпеки, яким мають відповідати (те чого стосується твій диплом)
  10. Вимоги до вивченості та підготовленості родовищ
  11. Вимоги до документів, що виготовляються машинописними засобами
  12. Вимоги до документів, що надаються для державної реєстрації

Випускна робота магістранта повинна оформлятись відповідно до Державного стандарту України ДСТУ 3008-95 «Документація. Звіти в сфері науки і техніки, структура і правила оформлення». Назва випускної роботи повинна бути короткою і відповідати суті виконаного дослідження. До загального обсягу тексту не входять додатки і список використаних літературних джерел, а також таблиці і малюнки, які повністю займають площу сторінки. При цьому всі сторінки зазначених елементів підлягають загальній нумерації.

Для нумерації сторінок використовують арабські цифри. Першою сторінкою випускної роботи є титульний лист, але його не нумерують. На наступних листах номер сторінки проставляють у верхньому кутку листка без крапки.

Випускну роботу друкують машинним способом через два міжрядкових інтервали, або за допомогою комп’ютера через півтора інтервали на одній стороні аркуша білого паперу

формату А4 (210х297 мм) до 30 рядків тексту на кожній сторінці. Верхнє і нижнє поля сторінки становлять 20 мм, ліве поле 25-30 мм (враховуючи необхідність підшивки), праве 10 мм. Для друку використовують шрифт Times New Roman Cyr, розмір шрифту 14 пунктів, тобто його висота повинна бути не меншою 1,8 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору, середньої жирності.

У текст випускної роботи дозволяється вписувати окремі іншомовні слова, формули, умовні знаки чорнилом, тушшю або пастою лише чорного кольору. На кожній сторінці тексту допускається не більше 3 друкарських помилок. Виявлені друкарські помилки (описки і графічні неточності) можна виправляти надзвичайно акуратним підчищенням або зафарбуванням спеціальною білою фарбою з послідуючим нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту машинописним способом.

У тексті випускної роботи необхідно робити посилання на приведені в ній ілюстрації, формули, таблиці. Посилання на ілюстрації вказують порядковим номером ілюстрації в випускній роботі, наприклад «рис. 2.1.». Посилання на формули випускної роботи вказують номером формули в дужках, наприклад, «… у формулі 2.2.». На всі таблиці випускної роботи повинні бути посилання в тексті, при цьому слово «таблиця» в тексті пишуть скорочено, наприклад «… в табл..2.1.». У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказувати скорочене слово «дивись», наприклад, «див. табл. 2.1.».

Випускну роботу на здобуття наукового ступеня магістра представляють Державній екзаменаційній комісії у вигляді спеціально підготовленого рукопису в твердому переплетінні.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)