АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Захист і оцінка дипломних проектів

Читайте также:
  1. B. Оцінка Суду
  2. B. Оцінка Суду
  3. B. Оцінка Суду
  4. I. Оцінка викладацької діяльності вчителя щодо стимулювання пізнавальної самостійності учнів
  5. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  6. III. ОЦІНКА ОБСТАНОВКИ, ЯКА СКЛАЛАСЯ НА ОГД У
  7. IV ДЕНЬ- облік та оцінка результатів.
  8. VІ. ЗАХОДИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛУ ОГД
  9. Адміністративно-правовий захист
  10. Аналіз та оцінка середовища підприємств за методом SWOT-аналізу
  11. Аналізатори, їх значення для життєдіяльності і забезпечення захисту людини від небезпек.
  12. Аналітична оцінка робіт

Захист дипломних проектів проводиться на відкритому засіданні ДКК.

Студентом-випускником на захист подаються:

- пояснювальна записка проекту;

- графічна частина;

- ілюстративний матеріал (плакати,фотографії);

- фактичний матеріал (макети, стенди);

- рецензія на дипломний проект (внесення змін в проект після отримання рецензії не допускається).

Дипломний проект, який виконується декількома дипломниками, захищається розробниками цього проекту протягом одного засідання ДКК. При цьому кожний студент,який працював над темою, повинен виконати власну доповідь і захистити виконану ним роботу.

На захист дипломного проекту студент готує доповідь в довільній формі, що за часом не перевищує 15-20 хвилин. Після доповіді секретарем або одним із членів ДКК оголошується відгук керівника проекту і рецензія, а також надається слово дипломнику для відповіді на зауваження рецензента. Після цього студенту задають питання члени ДКК.

Хід захисту фіксується в протоколі ДКК.

Результати захисту визначаються оцінками «відмінно», «добре», «задовільно» та «незадовільно».

При оцінюванні захисту дипломного проекту враховується:

· якість виконаного проекту;

· новизна і сміливість проектного рішення;

· художня виразність об’ємно-просторового та архітектурно-художнього рішення будівлі, що проектується;

· ступінь самостійної роботи дипломника і проявлена ним ініціатива;

· оформлення проекту, представлення макетів;

· зв’язність викладення та грамотність пояснювальної записки і креслень;

· зміст доповіді і відповідей на запитання, вміння викладати думки, володіння науково-технічною термінологією із спеціальності;

· теоретична та практична підготовка з усіх предметів, передбачених навчальним планом;

 

 

· відгук рецензента і керівника проекту.

Оцінка 5 – «відмінно». Студент повністю висвітлює зміст матеріалу з установленого питання або проблеми; чітко уявляє зміст матеріалу, вільно володіє спеціальними термінами; технічно грамотно ілюструє відповідь кресленнями; послідовно викладає матеріал, застосовує довідники, нормативні документи; впевнено і правильно застосовує одержані знання з різних предметів для вирішення практичних завдань; вільно володіє українською та російською мовами, не робить граматичних помилок; демонструє високий рівень графічної подачі матеріалу з індивідуальними особливостями.

Оцінка 4 - «добре». Студент розкриває основний зміст матеріалу; точно використовує спеціальні терміни, не допускає грубих граматичних помилок, роботу виконує чисто, охайно; креслення виконує відповідно до стандартів, вільно їх читає; у відповідях можливі одна-дві неточності в термінології, другорядних висновках,помилки в арифметичних підрахунках,які не змінюють суті одержаних результатів; демонструє високий рівень графічної подачі креслень.

Оцінка 3 – «задовільно». Студент зміст питання розкриває частково, не завжди послідовно; не пов’язує свої відповіді з раніше одержаними знаннями; читає креслення, проте допускає окремі помилки; відповіді неповні, але суть питання в цілому висвітлена; для вирішення практичних завдань застосовує одержані знання з деякими труднощами; у виконанні креслень допускаються помилки; слабо володіє технікою обчислень та спеціальною термінологією; демонструє середній якісний рівень графічної подачі креслень.

Оцінка 2 – «незадовільно». Студент не висвітлює основного змісту питання; допускає грубі помилки в обчисленнях і кінцевих висновках; читає креслення з грубими помилками,слабо володіє спеціальною термінологією та мовою викладення матеріалу; текстовий матеріал має значну кількість помилок, є багато виправлень; графічна подача матеріалу на низькому рівні.

Результати захисту дипломних проектів оголошуються в цей же день після оформлення протоколу засідання ДКК.

Студент, який при захисті дипломного проекту отримав оцінку «незадовільно», відраховується з технікуму і йому видається академічна довідка.

Студент, який не захистив дипломний проект, допускається до повторного захисту протягом трьох років після закінчення технікуму.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)