АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розділ 3. Курсова робота

Читайте также:
  1. I розділ
  2. II. Контрольна робота.
  3. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  4. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  5. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  6. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  7. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  8. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  9. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  10. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  11. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  12. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.

 

Курсова робота як теоретико-прикладне дослідження повинна мати певну логічну побудову, послідовність і завершеність. Загальний обсяг роботи (з титульної сторінки до першої сторінки додатка) має бути в межах 40 сторінок.

Рекомендується така структура роботи:

- титульна сторінка;

- зміст;

- вступ;

- розділ 1 (теоретична частина – теоретико-методологічні засади проблеми, що досліджується);

- розділ 2

- розділ 3 (аналітична або дослідницька частина – аналіз кон’юнктури ринку та діяльності підприємства відповідно до теми дослідження);

- висновки;

- список використаних джерел;

- додатки.

Титульна сторінка відображає назву вищого навчального закладу, випускової кафедри, найменування теми курсової роботи, П.І.Б. виконавця і керівника, рік виконання. Зразок оформлення титульної сторінки подано у додатку Д.

Зміст відображає складові частини роботи: вступ, розділи, підрозділи, пункти (якщо останні мають назву), висновки, список використаних джерел та додатки. Встановлення місця розташування того чи іншого розділу в роботі проводять шляхом позначення у змісті (проти назви даного розділу) номера сторінки, з якої він починається.

Зразок оформлення змісту подано у додатку Ж.

Обсяг вступу курсової роботи повинен бути в межах 1 сторінки.У ньому визначають та обґрунтовують актуальність обраної теми та її практичну значущість, формулюють мету і завдання дослідження, визначають його предмет і об׳єкт, характеризують джерела отриманої інформації.

Основна частина роботи поділяється на розділи, підрозділи. Назва розділів та підрозділів (параграфів) має чітко відображати зміст викладеного в них тексту і повинна бути достатньо локанічною. Кожний розділ повинен включати не менш 2-3 підрозділів.

Перший розділ (до 10 сторінок) основної частини складається з 2-3 підрозділів теоретичного характеру. У цьому розділі слід оцінити основні напрямки розвитку наукової думки в Україні з обраної теми і відзначити проблемні аспекти, проаналізувати стан проблеми, провести аналіз та узагальнення існуючих концепцій, визначити дискусійні аспекти і невирішені питання, розглянути еволюцію підходів до їх вирішення, визначити необхідність виконання подальших досліджень.

Другий розділ (до 20 сторінок) включає 3-5 підрозділів теоретичного характеру. У цьому розділі слід викласти теоретичні основи обраної теми. При викладенні матеріалу необхідно використовувати таблиці, рисунки, діаграми та графіки, наводити статистичні дані та приклади з діяльності українських та зарубіжних підприємств. На приклади, статистичні дані, цитати обов ׳ язково потрібно робити посилання.

Третій розділ (до 10 сторінок) складається з 1-2 підрозділів аналітичного характеру, які виконані на матеріалах конкретних об’єктів дослідження. У даному розділі необхідно проаналізувати використання підприємством, яке є об ׳ єктом дослідження (або декількома підприємствами), принципів та інструментів маркетингу відповідно до теми курсової роботи. За результатами аналізу необхідно запропонувати підприємству рекомендації з вдосконалення його діяльності в межах теми курсової роботи. В якості об’єкта дослідження може бути обране як українське, так і закордонне підприємство. Якщо тема курсової роботи є розрахунковою, тобто передбачає певні методики розрахунку тих чи інших показників, то в даному розділі студенту необхідно підібрати числові дані господарської діяльності підприємства та на їх основі розрахувати показники, які наводились в другому розділі курсової роботи.

У висновку логічно й послідовно викладають основні тези теоретичної частини курсової роботи, основні результати аналізу і рекомендації. Обсяг висновку – 1-2 сторінки.

До списку використаних джерел включають тільки ті джерела, які були вивчені при виконанні роботи. Кількість джерел не обмежується, але їх повинно бути не менше 30 (з урахуванням інтернет-ресурсів).

Приклад оформлення списку використаних джерел наведено в додатку К.

У додатки виноситься вся інформація допоміжного характеру, що представлена у текстовій, табличній, графічній формі або у вигляді форм звітності і не увійшла до складу основної частини.

Мова роботи – державна, стиль – науковий, чіткий, без орфографічних і синтаксичних помилок, послідовність – логічна. Пряме переписування у роботі матеріалів із літературних джерел неприпустимо (крім наведених цитат).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)