АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінювання КПІЗ

Читайте также:
  1. Загальні критерії оцінювання дипломної магістерської роботи
  2. Засоби описання та оцінювання.
  3. ІІІ. МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА КОНТРОЛЮ І ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТА
  4. Контроль і оцінювання результатів щодо вирішення ситуаційного завдання
  5. Критерії оцінювання знань
  6. Критерії оцінювання знань студентів
  7. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ
  8. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ
  9. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ
  10. Критерії оцінювання знань та вмінь студентів
  11. Критерії оцінювання курсових і випускних кваліфікаційних робіт
  12. Критерії оцінювання письмових відповідей на іспиті

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ

КОМПЛЕКСНОГО ПРАКТИЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ

З ДИСЦИПЛІНИ “ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ”

Мета і завдання комплексного практичного індивідуального завдання

Метою виконання комплексного практичного індивідуального завдання є підвищення рівня теоретичних економічних знань студентів та навичок використання їх у практичній діяльності. Завданнями виконання КПІЗ є:

– поглиблене опанування студентами навчального матеріалу і засвоєння теоретичних знань;

– формування у студентів здатності самостійно логічно мислити та правильно викладати засвоєний матеріал;

– набуття студентами вмінь виконувати завдання з проведення розрахунків, розв’язувати проблемні ситуації згідно з поданими до них рекомендаціями, а також здійснювати самоконтроль своїх знань;

– засвоєння методів техніко-економічних та планових розрахунків.

Методологічною основою для виконання КПІЗ є наукові праці вітчизняних та зарубіжних вчених, економічна і статистична інформація щодо практичної виробничо-господарської діяльності підприємств.

Зміст та структура комплексного практичного індивідуального завдання

За змістом КПІЗ є письмовою формою комплексної практичної роботи студентів, які опираючись на теоретичні знання і практичні вміння з дисципліни, складають план написання роботи, формують список літератури з теми, в тому числі і періодичної, використовують статистичний матеріал та звітно-аналітичну інформацію підприємств та оформляють текст згідно передбачених вимог.

Комплексне практичне індивідуальне завдання складається із двох частин: теоретичної та практичної (розрахунково-аналітичної). Теоретична частина КПІЗ передбачає розкриття одного із комплексних теоретичних питань з даної дисципліни. Практична (розрахунково-аналітична) частина передбачає розрахунок комплексу практичних завдань із аналізу та оцінки поточної виробничо-господарської діяльності підприємства.

Вимоги до оформлення КПІЗ

Тему теоретичної частини КПІЗ роботи студент обирає самостійно із запропонованого переліку. Після вибору теми студент складає план написання роботи, який затверджується викладачем.

Проведені розрахунки, опис алгоритму розв’язання того чи іншого завдання, отримані результати та висновки з практичної частини роботи розміщують після теоретичної частини та оформлюють належним чином.

Оцінювання КПІЗ

Підсумкова оцінка за КПІЗ формується із двох складових: першої – оцінки за зміст та оформлення роботи і другої – оцінки за результатами публічного захисту КПІЗ перед аудиторією. Оцінюється КПІЗ за 100-бальною шкалою, його питома вага складає 15% від підсумкової оцінки з дисципліни.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)