АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завантаження устаткування з урахуванням сезонності робіт

Читайте также:
  1. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  2. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  3. Аналітична оцінка робіт
  4. Б) Угода про партнерство та співробітництво
  5. Боротьба трудящих сільського господарства проти гноблення монополій І великих землевласників у капіталістичних країнах. Аграрні програми комуністичних І робітничих партій
  6. Варіанти контрольних робіт
  7. Варіанти контрольних робіт розподіляються серед студентів згідно порядкового номера списку групи (який варто уточнювати в заочному деканаті).
  8. ВИБІР ЗМІШУВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
  9. Вибір та порівняння декількох схем навантажувально-розвантажувальних робіт
  10. Вибір теми курсової та дипломної робіт
  11. Вибір теми курсової та дипломної робіт.
  12. Вибір устаткування і засобів технологічного оснащення операцій
Номер кварталу I квартал II квартал III квартал IV квартал
Завантаження устаткування, %        

Вимоги до місцевої інфраструктури. Залежно від того, яким видом діяльності Ви займаєтеся і в якій галузі, які вимоги висуваються виробничим процесом до місцевої інфраструктури, Вас можуть зацікавити такі питання:

§ стан транспортних магістралей;

§ рівень забезпеченості енергоресурсами;

§ стан системи водопостачання;

§ наявність і стан очисних споруд, системи зв'язку та комунікацій.

При складанні бізнес-плану цим питанням приділяється особлива увага, оскільки незадовільний стан цих систем призводить до значних додаткових капітальних витрат.

Виробничі приміщення. Важливе значення при виборі виробничих та офісних приміщень відіграє місце їх розташування. Опишіть і проаналізуйте позитивні та негативні сторони планованого розміщення Вашої фірми.

Вдале розташування фірми здатне приносити прибуток. Якщо Ви збираєтеся зайнятися бізнесом, спробуйте спочатку уявити ідеальне місцезнаходження фірми, а потім обміркуйте, наскільки ви зможете наблизитися до цього ідеалу.

Запам'ятайте! Орендна плата складається з вартості займаної площі та реклами.

У цьому розділі Вам треба буде відповісти на такі запитання:

1. За якою адресою знаходиться фірма?

2. Які особливості та вимоги висунуті щодо офісних та виробничих приміщень, які займає фірма? (Наприклад, для складування великогабаритних конструкцій необхідні: певний об’єм виробничого та складського приміщень; близькість транспортних магістралей; особливі умови зберігання сировини тощо).

3. Ви орендуєте землю чи вона належить Вам?

4. Чи є зональні обмеження на заняття даним видом підприємницької діяльності в прилеглих районах?

5. Які види бізнесу найпоширеніші в даному районі? Наприклад, брокери з продажу автомашин віддають перевагу групуватися в одному місці. Та сама ситуація у бізнесі в області мистецтва, ресторанів, ювелірних магазинів і фінансових установ.

6. Чому Ви вибрали саме це місце, а не інше? Чому Ви вважаєте його найліпшим варіантом для своєї фірми?

7. Як відіб'ється Ваш вибір на поточних витратах?

Виробничі потужності та їхній розвиток. Вирішення питань за рівнем розвитку виробничих потужностей безпосередньо пов'язане із суттю реалізованого проекту.

Для вже існуючого підприємства опишіть виробничі потужності, включаючи спеціальне устаткування, механізми та інші виробничі фонди, наявні на фірмі. Укажіть, як і коли будуть придбані додаткові потужності.

Для заново створеного підприємства відзначте, чи збираєтеся Ви купити або орендувати обладнання та приміщення (нові або ті, що вже використовувалися). Скільки це буде коштувати, коли Ви збираєтеся це зробити і яка частка коштів, отриманих від західного партнера, піде на це. Укажіть Ваші потреби в устаткуванні на найближчі три роки. Поясніть, як і коли в наступні три роки Ви плануєте розширювати приміщення та нарощувати устаткування для збільшення обсягу продажів, яка вартість усього цього.

Розробку цього розділу доцільно починати зі складання графіка реалізації проекту у вигляді табл. 4.7.

Таблиця 4.7

Календарний план реалізації проекту

Назва Вартість Трива-лість Дата початку Дата закінчення
Будівництво приміщень, офісу        
Придбання устаткування        
Придбання додаткового устаткування        
         
Закінчення табл. 4.7
Назва Вартість Трива- лість Дата початку Дата закінчення
Купівля оборотних коштів        
Операційна діяльність (з урахуванням графіка нарощування виробничих потужностей)        

 

Інформацію про витрати щодо виробничої бази бажано подати в таблицях.

Витрати на одержання технологічного й офісного устаткування. Варто надати перелік необхідного технологічного й офісного устаткування окремо з розподілом щодо груп основних фондів згідно з табл. 4.8.

Таблиця 4.8


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)