АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИРОБНИЧОЮ практикою

Читайте также:
  1. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ТА КЕРІВНИЦТВО НАВЧАЛЬНОЮ ТА ВИРОБНИЧОЮ ПРАКТИКОЮ
  2. ІІ ОРГАНІЗАЦІЯ І КЕРІВНИЦТВО ПРАКТИКОЮ
  3. КЕРІВНИЦТВО ПРАКТИКОЮ
  4. Обґрунтування виробничої програми виробничою потужністю
  5. ОРГАНІЗАЦІЯ І КЕРІВНИЦТВО ПЕРЕДДИПЛОМНОЮ ПРАКТИКОЮ СТУДЕНТІВ
  6. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КЕРІВНИЦТВО ПРАКТИКОЮ
  7. Організація та керівництво практикою
  8. Організація, проведення та керівництво практикою

Відповідальність за організацію практики, її проведення і контроль покладається на завідувача кафедри перевезень і маркетингу.

Загальне керівництво практикою на підприємстві здійснюється головними фахівцями або їх заступниками, безпосереднє керівництво покладається на керівників структурними підрозділами та на окремих висококваліфікованих спеціалістів.

Навчально-методичне керівництво і виконання програми практики покладається на керівника практикою від кафедри перевезень і маркетингу.

Проведення виробничої практики забезпечується такими документами:

- програма практики;

- методичні вказівки до виконання практики;

- щоденник практики;

- звіт про проходження студентом практики.

Виробнича практика студентів є важливою складовою навчального процесу і проводиться з метою отримання студентами практичних знань та навичок.

Перед початком практики студент має отримати:

- у деканаті – направлення на практику;

- на кафедрі – програму практики, методичні вказівки з проходження практики, щоденник з практики;

Під час проведення практики студент зобов’язаний:

- набути відповідні виробничі навички із майбутньої спеціальності;

- своєчасно виконувати всі адміністративні та наукові вказівки керівника за місцем практики, забезпечити високу якість робіт, що виконуються, вивчити і неухильно дотримуватись правил техніки безпеки, експлуатації обладнання, охорони праці;

- регулярно вести щоденник з практики і своєчасно готувати звіт про проходження практики;

- підкорятися діючим на підприємствах, установах і організаціях правилам внутрішнього розпорядку;

- приймати участь у науково-дослідній роботі;

- активно приймати участь у громадському житті за місцем практики;

- дорожити честю студента “КДАВТ”, бути прикладом у праці та поведінці.

Після закінчення практики студент повинен подати на кафедру:

- заповнений щоденник з практики;

- звіт про проходження практики (оформлений відповідно до методичних вказівок з проходження практики).

Звіт про виробничу практику здається на кафедру протягом двох днів після повернення студента з практики. Захист з практики приймає викладач – керівник практикою від КДАВТ. Відмітка про здачу практики виставляється згідно зі шкалою ECTS.

Студент, який не виконав програму з практики, отримав негативний відгук про роботу або незадовільну оцінку при захисті звіту, направляється повторно на практику під час студентських канікул або відраховується із КДАВТ.

На студентів-практикантів, які порушують правила внутрішнього розпорядку та виробничої дисципліни, керівниками баз практики можуть накладатися стягнення, про що повідомляється ректору КДАВТ. Ректор вирішує питання подальшого проходження практики та перебування студента в КДАВТ.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)