АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Придбання приладу

Читайте также:
  1. Локальні кошториси на придбання і монтаж освітлювального і силового електрообладнання цеху.
  2. На придбання акцій додаткових випусків
  3. Облік процесу заготівлі і придбання матеріальних цінностей
  4. Опис вимірювального приладу.
  5. Придбання частки товариством
  6. Фінансування придбання устаткування

Щоб бути впевненим у якості електрошокеру, потрібно купувати його в магазинах, де продається зброя. Там на виріб нададуть не тільки сертифікат, але і 2-річну гарантію. Якщо ж в найближчих околицях таких магазинів немає, то можна придбати вподобану модель в інтернет - магазині, попередньо ознайомившись з відгуками про рівень обслуговування.

Використання гумового кийка при затриманні правопорушника

Гумовий кийок - спеціальний засіб, призначений для активної оборони, при відбитті нападу, який безпосередньо загрожує життю і здоров'ю охоронця і (або) припинення злочинного посягання на охоронювану власність, коли правопорушник надає фізичний опір. Про гумові кийки, як спецзасоби, написано небагато, з технічних характеристик можна прочитати. Виріб являє собою литий гумовий стрижень круглого перетину, що закінчується з одного кінця півсферою, з іншого - рукояткою з темляком. Два виступи у верхній частині рукоятки служать упорами для носіння в жорсткому чохлі або кільці біля поясу. Виріб виготовляється з гумової суміші шляхом вулканізації в прес-формі. Пружність в поперечному напрямку забезпечується заставних пружним елементом довжиною 380 мм. Темляк виготовлений зі шкіри шириною 10-12 см.

У недержавної (приватної) охоронної та детективної діяльності дозволені наступні вироби: Кийок гумовий вітчизняного виробництва «ПР-73М», «ПР-К», «ПР-Т», «ПУС-1», «ПУС-2», «пус-3».

ПР-73М

- довжина - 70см;

- діаметр - 30мм;

- маса - близько 700г.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)