АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Копія екрана, що демонструє робочу мережу

Читайте также:
  1. D) Візометрія, периметрія, офтальмоскопія
  2. IV. Незадовільна кольпоскопія.
  3. Б) Маркс вважав, що суперечність у трудовій теорії вартості Сміта- Рікардо розв’язується, якщо предметом купівлі-продажу вважати робочу силу, а не працю.
  4. Компетентному органу запитуючої держави надсилається копія остаточного процесуального рішення, що набуло законної сили.
  5. Копія екрана, що демонструє робочу мережу
  6. Копія ухвали про залишення касаційної скарги без руху невідкладно надсилається особі, яка подала касаційну скаргу.
  7. Копія ухвали суду направляється до Міністерства юстиції України та центрального органу виконавчої влади у сфері виконання покарань в Україні.
  8. Підтвердження того, що підозрюваному, обвинуваченому надіслана копія клопотання та копії матеріалів, що обґрунтовують клопотання.
  9. Підтвердження того, що прокурору надіслана копія клопотання та копії матеріалів, що обґрунтовують клопотання.
  10. ПРО РОБОЧУ СУБОТУ І БЕЗОПЛАТНУ РОБОТУ
  11. У досліді на ізольованому нервовому волокні було зареєстровано збудження (ПД) по обидва боки від місця стимуляції. Яку властивість нервового волокна демонструє цей дослід?

 

Схема мережі:

· Комутатори S1, S2, S3 (3 шт.);

· Маршрутизатори R 1, R 2, R 3 (3 шт.);

· Персональні комп'ютери C 1, C 2, C 3 (3 шт.);

· Схема мережі представлена ​​на рис. 1 ст.

 

Рис. 1в. Схема мережі

 

Завдання 3:

· Вибрати комутатор (S 1, S 2, S 3) і маршрутизатор (R 1, R 2, R 3) зі списку обладнання типу «Empty» (порожній) і вручну, попередньо відключивши харчування комутатора (роутеру) додати в порожні слоти необхід моє кількість відповідних модулів, після цього включити харчування;

Установка модулів в роутер

· Поставити IP адреси мережевим інтерфейсам маршрутизаторів, інтерфейсам управління комутаторів і мережевим інтерфейсам локальних комп'ютерів;

· Домогтися можливості пересилання даних по протоколу IP (Ping) між сусідніми об'єктами мережі;

· Домогтися можливості пересилання даних по протоколу IP між будь-якими об'єктами мережі (ping);

· Переключившись в «Режим симуляції» розглянути і пояснити процес обміну даними по протоколу ICMP між пристроями (виконавши команду Ping з одного комп'ютера на інший), д етальное пояснення включити до звіту.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)