АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДОГОВІРНА ЦІНА ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

Читайте также:
  1. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  2. II. Порядок аккредитации
  3. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  4. II. Порядок медицинского освидетельствования
  5. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  6. II. Порядок приема и увольнения
  7. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  8. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  9. III. Миропорядок
  10. III. Порядок вынесения медицинских заключений во ВЛЭК ГА (ЦВЛЭК ГА)
  11. III. Сроки и порядок проведения Конкурса
  12. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА

2.1. Вартість будівництва одного квадратного метра загальної приведеної площі Об’єкту нерухомості визначається ЖБК відповідно до проектно-кошторисної документації та договору підряду з підрядною організацією і на день укладення цього Договору складає _________________ (___________________________ _________________________________________) грн. _____ коп. за один квадратний метр і може змінюватись у випадках передбачених цим Договором.

2.2. Вартість будівництва одного квадратного метра може бути переглянута ЖБК в односторонньому порядку шляхом прийняття відповідного рішення в залежності від підвищення вартості будівельних та інших матеріалів, будівельних та інших робіт, інфляційних процесів, в т.ч. знецінення гривні відносно твердих валют та змін в чинному законодавстві, які не залежать від волі Сторін, а також інших обставин, що тягнуть збільшення фактичних витрат на будівництво, в тому числі і податкових зобов’язань.

2.3. У випадку передбаченому п. 2.2. цього Договору та прийняттям ЖБК рішення про зміну вартості будівництва одного квадратного метру Об’єкту нерухомості, нова редакція Порядку сплати внеску (Додатку №1) направляється Учаснику рекомендованим листом на поштову адресу, вказану в цьому Договорі. В такому випадку нова редакція Порядку сплати внеску набирає чинності на п’ятий календарний день від дня направлення листа Учаснику. Після отримання такого листа Учасник зобов’язаний підписати та надати ЖБК новий Порядок сплати внеску. Сторони домовились, що у випадку не підписання та/або ненадання Учасником нового Порядку розрахунків протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту отримання повідомлення ЖБК має право розірвати договір в односторонньому порядку, а сплачений Учасником пай підлягає поверненню в порядку, передбаченому цим Договором.

2.4. Вартість будівництва квадратного метру площі Об’єкту нерухомості, за яку Учасником сплачено внесок, є сталою та не може змінюватись в будь-якому разі.

2.5. Вартість будівництва метру квадратного Об’єкту нерухомості розрахована без урахування внутрішніх оздоблювальних робіт, але з врахуванням тих робіт, які визначені у п. 1.6. даного Договору.

2.6. Учасник сплачує повний розмір внеску в строки та в розмірах, визначених у Додатку №1 до даного Договору, але, у будь-якому випадку, зобов’язаний сплатити внесок в повному обсязі протягом 60 календарних днів з дати укладення даного Договору. У виключних випадках, за згодою Сторін може бути передбачений інший строк сплати внесків.

2.7. У випадку, коли за результатами технічної інвентаризації Об’єкту нерухомості, здійсненої незалежним Замірювачем, загальна площа Об’єкту нерухомості виявиться більшою ніж проектна площа, яка визначена в п. 1.5. даного Договору, Учасник зобов’язується додатково сплатити вартість будівництва Об’єкту нерухомості згідно площі, встановленої за результатами технічної інвентаризації необхідну суму протягом 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з моменту отримання від ЖБК повідомлення про фактичну загальну площу Об’єкту нерухомості (за результатами технічної інвентаризації, здійснених незалежним Замірювачем).

Вартість одного квадратного метра понад проектну площу дорівнює вартості квадратного метра на момент здійснення Учасником останнього внеску згідно Додатку №1 Порядку сплати внеску.

2.8. У випадку, коли за результатами технічної інвентаризації Об’єкту нерухомості, здійсненої незалежним Замірювачем, загальна площа Об’єкту нерухомості виявиться меншою ніж проектна площа, яка визначена в п. 1.5. даного Договору, а Учасник сплатив внесок з розрахунку площі Об’єкту нерухомості у розмірі згідно Додатку № 1 до даного Договору і така сума перевищує суму фактичної вартості будівництва Об’єкту нерухомості згідно площі, встановленої за результатами технічної інвентаризації, ЖБК повертає у безготівковій формі надлишково сплачені Учасником кошти протягом 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з моменту отримання від учасника письмової заяви про повернення надлишково сплачених коштів та надання довідки з банківської установи про відкриття рахунку.

Вартість одного квадратного метра яка підлягає поверненню Учаснику дорівнює вартості квадратного метра на момент здійснення Учасником останнього внеску згідно Додатку №1 Порядку сплати внеску.

2.9. Після сплати Учасником повного розміру внеску (з урахуванням технічної інвентаризації) ЖБК надає Учаснику Довідку про асоційоване членство у ЖБК та Довідку про внесення пайового внеску в повному обсязі.

2.10. Обов’язок Учасника по сплаті внеску по даному Договору вважається виконаним в день зарахування коштів на рахунок ЖБК, зазначений у реквізитах даного Договору.

2.11. У випадку замовлення Учасником додаткового оздоблення Сторони проводять розрахунки окремо.

2.12. У випадку відмови Учасника від робіт зазначених в п.1.6. цього Договору, вартість робіт та матеріалів, які мали б бути використані при їх виконанні Учаснику не компенсуються.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)