АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання поточного контролю оцінюються в діапазоні від 0 до 100 балів (включно)

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II. Завдання та обов'язки
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. II. Перевірка домашнього завдання.
  5. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  6. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  7. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. VI. Домашнє завдання.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VI. ФОРМИ КОНТРОЛЮ
  12. VII. Домашнє завдання.

Оцінювання поточної роботи студента в семестрі проводиться за такими основними напрямками:

1. систематичність та активність роботи на семінарських заняттях (що включає результативність роботи на семінарських заняттях; активність при обговоренні питань, винесених на семінарське заняття - до 60 балів;

Ціна одного семінарському занятті з дисципліни становить 10 балів (5 балів за письмову контрольну роботу (включаючи експрес-контроль, що проводиться в усній чи письмовій формі у вигляді тестів, задач, кейс-методів або в інших формах за вибором викладача і 5 балів за усне опитування теми включаючи роботу в малих групах.

(6 семінарських занять максимум по 10 балів = 60 балів)

Критерії оцінювання:

5 бал за написання контрольної роботи чи усну відповідь студент отримує, якщо всі відповіді викладені абсолютно вірно.

3 – якщо в письмовій роботі чи при усній відповіді все викладено загалом вірно, але в декількох питаннях є незначні неточності.

2 – якщо в письмовій роботі чи при усній відповіді одна з відповідей викладена неповно, невірно чи не викладена взагалі, або всі питання роботи мають неточності.

1 – якщо письмова робота чи усна відповідь викладені неповно, невірно або окремі питання не викладені взагалі, а решта роботи є правильною.

0 – якщо всі питання письмової роботи чи усна відповідь викладені невірно, або містять суттєві помилки, або не викладені взагалі.

2. виконання обов’язкових завдань для самостійного опрацювання до 10 балів; Кожне із 5 завдань оцінюється до 2 балів (в 0, 1, 1,5, 2 балів).

3. виконання вибіркових завдань для самостійного опрацювання до 10 балів;

Науково-експертний висновок оцінюється за 10-ти бальною шкалою для студентів денної, вечірньої форм навчання (в 6, 7, 8, 9, 10 балів) та за 20-ти бальною шкалою – для заочної (в 12, 14, 16, 18, 20). Враховуються повнота та якість проведеної експертної оцінки законопроекту з урахуванням відображення у висновку усіх стадій цієї роботи; оформлення та самостійність виконання.

4. виконання модульних завдань – 2 модульних контролі по 10 балів за кожний, що складається із 2 питань (по одному питанню з кожної теми, що виноситься на модуль і оцінюється до 5 балів) - в сумі 20 балів.

* Додатковим заохоченням студентів (максимальна кількість балів - 10) може бути участь в олімпіадах, підготовка доповідей на конференціях. При цьому максимальна сума балів за результатами поточної роботи, що вноситься до екзаменаційної відомості не може перевищувати 100 балів.

Результати поточного модульного контролю оцінюються за чотирьохбальною шкалою („відмінно”, „добре”, „задовільно”, „незадовільно”) та шкалою ECTS, які виставляються поряд із кількістю балів за результати поточного контролю, і вносяться до залікової відомості.

Переведення результатів оцінювання знань студентів за 100-бальною шкалою в чотирьохбальну та шкалу за системою ECTS здійснюється у відповідності до наведеної таблиці:

Оцінка за шкалою ECTS Оцінка за бальною шкалою, що використовується в КНЕУ Оцінка за національною шкалою
А 90-100 відмінно
В 80-89 добре
С 70-79
D 66-69 задовільно
E 60-65
FX 21-59 незадовільно з можливістю повторного складання
F 0-20 незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

 

За такого порядку оцінювання система ліквідації академзаборгованостей має наступний вигляд:

1. Студенти, які за результатами поточного контролю набрали від 21 до 59 балів, після належної підготовки мають право повторно складати поточно-модульний контроль.

2. Студенти, які за результатами поточного контролю набрали від 0 до 20 балів, зобов”язані пройти повторний курс вивчення дисципліни перед повторним складанням поточно-модульного контролю.

Результати поточно-модульного контролю оформлюються під час останнього семінарського заняття, а на заочній формі навчання за розкладом екзаменаційної сесії.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)