АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ. Особливе значення в кредитно-модульній технології організації навчання надається самостійній роботі студента

Читайте также:
  1. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  2. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  3. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  4. ВИХІДНІ ДАНІ. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ
  5. Вказівки до виконання завдання
  6. Вказівки до виконання роботи
  7. ВКАЗІВКИ ДО ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧІ.
  8. ВКАЗІВКИ ПО ДОТРИМАННЮ ЗАХОДІВ БЕЗПЕКИ
  9. Глава 1. Загальні положення
  10. Деякі загальні принципи дослідження операцій (висновки до розділу 1)
  11. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  12. Економічний протекціонізм і вільна торгівля. Причини «вибіркової» протекціоністської політики і загальні тенденції до лібералізації міжнародної торгівлі

Особливе значення в кредитно-модульній технології організації навчання надається самостійній роботі студента. Тематичним планом передбачений мінімально необхідний обсяг засвоєння конкретних тем.

Студентам рекомендується готувати короткі конспекти виступів з кожного питання плану семінарського заняття та письмово виконувати завдання самостійної роботи.

У разі, коли до практичних занять додаються задачі, студент має підготувати їх письмові рішення на підставі діючого законодавства з обов'язковим посиланням на конкретні статті діючого законодавства. Якщо умови задачі допускають альтернативне її розв’язання, необхідно зазначити кожен з варіантів.

Виконання завдань для самостійної роботи перевіряється викладачем під час проведення семінарських занять. Питання, що випливають з завдань для самостійної роботи включаються до тестових завдань з кожного модулю та до підсумкового тесту з дисципліни.

З усіх питань, що виникають у зв’язку з підготовкою до семінарських та практичних занять студентам слід звертатись до викладача під час щотижневих консультацій, які відбуваються відповідно до затвердженого графіку проведення консультацій викладачами кафедри. На консультації також запрошуються студенти, що мають труднощі із самостійним засвоєнням навчального матеріалу або займаються поглибленим вивченням окремих питань з навчальної дисципліни.

Студентам рекомендується самостійно опрацьовувати відповіді на тестові завдання з метою підготовки до підсумкового тестування.

Методичний посібник та тестові завдання в електронному форматі наявні у читальному залі, комп’ютерному класі, методистів курсів та на кафедрах.

 

Структура залікового кредиту

 

№ з/п Назва теми Всього Лекцій Семінари Практичні Самостійн. робота
Змістовий модуль 4.
13. Множинність злочинів.          
  Обставини, що виключають злочинність діяння.          
15. Звільнення від кримінальної відповідальності.          
  Всього:          
Змістовий модуль 5.
16. Поняття і мета покарання.     -    
17. Система і види покарань.   -   -  
18. Призначення покарання.          
19. Звільнення від покарання та його відбування.          
  Всього:          
Змістовий модуль 6.
20. Судимість.   - - -  
21. Інші заходи кримінально-правового характеру.   -   -  
22. Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх.   - - -  
23. Основні положення Загальної частини кримінального права іноземних держав   - -    
  Всього:          
  Форма контролю Іспит
  Всього за семестр:          

ПЛАНИ СЕМІНАРСЬКИХ, ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)